Radio Hit FM

From the blog

O operațiune de salvare este în plină desfășurare în Munții Făgăraș!

14 Salvatori Montani Intervin în Zona Vârfului Colțul Bălăceni din Munții Făgăraș pentru a Acorda Ajutor unei Turiste Rănite

Incidentul a avut loc sub acest vârf, unde turista a suferit un traumatism la nivelul membrului inferior, împiedicând-o să continue deplasarea. Persoana rănită este însoțită de un alt turist, care nu a suferit nicio afecțiune medicală.

La fața locului acționează 14 salvatori montani și voluntari din cadrul formațiilor Salvamont Victoria și Salvamont Brașov, parte a Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov.

„Eforturile echipelor de salvare se concentrează pe acordarea primului ajutor și transportul acesteia la baza muntelui pentru investigații medicale suplimentare. Operațiunea este coordonată atent pentru a asigura siguranța tuturor celor implicați, având în vedere timpul, terenul dificil și condițiile meteo care pot influența desfășurarea intervenției”, au precizat reprezentanții Salvamont.

The post O operațiune de salvare este în plină desfășurare în Munții Făgăraș! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.