Radio Hit FM

Asculta Live Radio Hit Fm Alba, Brasov, Harghita

Radio Hit FM acoperă judetele Alba, Brasov și Harghita in toplita, oferind ascultătorilor o experiență vibrantă de ascultare atat in eter cat si online. Cu o gamă diversă de programe care acoperă genuri muzicale variate, emisiuni de divertisment și știri locale, radio Hit Fm promite să devină un punct de referință pentru pasionații de muzică din aceste regiuni.

Echipa din spatele Radio Hit FM a investit în tehnologie de ultimă generație pentru a asigura o calitate audio impecabilă și o experiență interactivă pentru ascultători. De asemenea, stația de radio își propune să fie o platformă pentru promovarea artiștilor locali, oferindu-le posibilitatea de a-și prezenta creațiile și de a interacționa cu publicul.

Cu o prezență puternică pe mediile sociale și o echipă de prezentatori talentați, Radio Hit FM Alba, Brasov și Harghita își propune să devină o parte integrantă a vieții comunităților locale, oferind divertisment de calitate și informații relevante.

Ascultătorii sunt invitați să se conecteze la frecvența lor preferată sau să acceseze transmisia live pe platformele online pentru a se bucura de o experiență muzicală captivantă și de programe interesante, adaptate gusturilor și preferințelor lor.

Municipiile si Orasele Judetului Alba

Alba Iulia (resedinta judetului), Aiud, Blaj, Sebes

Abrud, Baia de Aries, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Teius, Zlatna

Municipiile si orasele Judetului BRASOV

Brasov, Codlea, Făgăraș, Ghimbav, Predeal, Râșnov, Rupea, Săcele, Victoria, Zărnești, Zona metropolitană Brașov

Harghita – Toplita- Borsec- GHEORGHENI