Radio Hit FM

From the blog

Seria de Concerte Extraordinare în Biserica Neagră din Brașov cuprinde și un Concert de orgă dedicat Zilei Copilului!

Comunitatea Bisericii Evanghelice C.A. din România – Parohia Brașov organizează o serie de concerte extraordinare în incinta Bisericii Negre. Publicul este invitat să participe la aceste evenimente speciale în datele de 29 mai (ora 18:00), 1 iunie (ora 18:00) și 2 iunie (ora 17:00).

29 mai – Concert Baroc Pe 29 mai, la ora 18:00, se va desfășura un Concert baroc, în cadrul căruia artiștii Erika Klemm (flaut drept), Brigitte Schnabel (vioară), Chisaki Kito (violoncel) și Steffen Schlandt (orgă) vor interpreta lucrări de Georg Philipp Telemann, Henry Purcell, Antonio Vivaldi și Wolfgang Amadeus Mozart. Biletele pentru acest concert pot fi achiziționate la prețul de 25 de lei pentru toate categoriile de vârstă.

1 iunie – Festivalul Organ Nights: Concert de orgă dedicat Zilei Copilului În data de 1 iunie, la ora 18:00, va avea loc un concert de orgă dedicat Zilei Copilului, în cadrul festivalului Organ Nights. Acest eveniment este conceput special pentru categoriile tinere de vârstă și marchează 185 de ani de la inaugurarea orgii Buchholz din Biserica Neagră. Steffen Schlandt, organist și dirijorul Corului Bach al Bisericii Negre, va împărtăși publicului tainele acestui instrument fascinant. Tinerii vor avea astfel ocazia să pătrundă în lumea orgilor prin intermediul muzicii și al explicațiilor oferite. Costul unui bilet este de 25 de lei, iar copiii până la 18 ani beneficiază de gratuitate. Biletele pot fi achiziționate începând cu 27 mai.

2 iunie – Concert „El e Domnul” Pe 2 iunie, la ora 17:00, Corul și Orchestra Bisericii Adventiste din Craiova vor susține concertul intitulat „El e Domnul”. Programul include piese de Isaac Watts, Gravriil Musicescu, Gabriel Fauré, Tom Fettke, Cindy Berry, John Rutter, Joseph Matthew Martin, Mary McDonald și George Friderich Händel. Corul adventist din Craiova, un proiect muzical început acum un secol, continuă să promoveze muzica sacră, concertând atât în țară, cât și în străinătate. Actualul dirijor este Jennifer Soare, profesoară de muzică la Liceul de Arte Marin Sorescu din Craiova. Biletele pentru acest concert sunt disponibile la prețul de 12 lei pentru copii și 20 de lei pentru celelalte categorii de vârstă.

Pentru a nu rata aceste evenimente muzicale deosebite, vă recomandăm să achiziționați biletele din timp și să vă bucurați de muzica de calitate în ambianța unică a Bisericii Negre.

The post Seria de Concerte Extraordinare în Biserica Neagră din Brașov cuprinde și un Concert de orgă dedicat Zilei Copilului! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.