Radio Hit FM

From the blog

El este Alin, instructorul ISU Brașov care a intervenit exemplar la un accident pe DN1, între Perșani și Vlădeni

Un instructor de la ISU Brașov a fost martor la un accident rutier serios petrecut ieri pe DN 1, între localitățile Perșani și Vlădeni. Incidentul a avut loc în jurul orei 14:00 și a implicat coliziunea a două autoturisme, soldată cu victime.

Alin, instructor la Poligonul de pregătire al Detașamentului de Pompieri Făgăraș, se afla în drum spre Brașov când a observat accidentul.

Acționând rapid, a oprit vehiculul ISU și a început imediat evaluarea victimelor, oferindu-le primul ajutor conform protocoalelor de urgență.

Pe lângă stabilizarea victimelor, Alin a asigurat perimetrul accidentului, prevenind riscuri suplimentare, cum ar fi incendiile sau scurgerile de combustibil.

 Intervenția sa a sporit siguranța tuturor celor prezenți până la sosirea echipajelor de intervenție.

Reprezentanții ISU Brașov au lăudat acțiunile lui Alin, subliniind importanța pregătirii în astfel de situații critice. „Prezența sa a făcut o diferență semnificativă în gestionarea eficientă a accidentului”, au declarat aceștia, evidențiind dedicarea salvatorului.

Sursa foto: Facebook | ISU Brasov

The post El este Alin, instructorul ISU Brașov care a intervenit exemplar la un accident pe DN1, între Perșani și Vlădeni first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.