Radio Hit FM

From the blog

Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi va lua măsuri în cazul unui membru care a făcut dedicații controversate la Sărbătoarea Junilor de la Pietrele lui Solomon

Sărbătoarea Junilor de la Pietrele lui Solomon, care a avut loc recent, a fost marcată de tensiuni politice și comportamente inadecvate. Marțea viitoare, Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi va organiza o ședință pentru a discuta incidentul în care un membru al grupului a făcut dedicații fostului primar George Scripcaru, stârnind controverse și nemulțumiri.

Șerban Șovăială, președintele Uniunii Junilor, a relatat că incidentul s-a petrecut în zona de sus a Pietrelor lui Solomon, în timpul cetei Junilor Bătrâni. La sosirea actualului primar, Allen Coliban, un june a început să facă dedicații la microfon fostului primar George Scripcaru, în ciuda faptului că evenimentul a fost finanțat în mare parte de Primăria Brașov.

„Este o dovadă de bădărănie”, a declarat Șovăială. „Până la apariția lui Coliban, nimeni nu a făcut dedicații și nu s-au manifestat interese politice. Respectul față de funcție trebuie să existe indiferent de cine conduce Primăria.”

Uniunea Junilor va decide în cadrul ședinței de marțea viitoare ce măsuri să ia împotriva membrului care a provocat incidentul. „Este important să păstrăm demnitatea și respectul în cadrul acestor evenimente tradiționale”, a adăugat Șovăială.

Lăutarii aduși de Centrul Cultural Reduta l-au întâmpinat cu mare simpatie pe George Scripcaru, în timp ce Allen Coliban se afla chiar în fața scenei. „Nu o să mai lucrăm cu acea trupă de lăutari”, a declarat Nicoleta Cârjan, directorul Biroului Relații Externe, Turism și Evenimente din cadrul Primăriei Brașov.

The post Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi va lua măsuri în cazul unui membru care a făcut dedicații controversate la Sărbătoarea Junilor de la Pietrele lui Solomon first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.