Radio Hit FM

From the blog

Deputatul Florin Roman: PNL Alba a încheiat alegerile locale pe locul 3

PNL Alba a încheiat alegerile locale pe locul 3, raportându-ne la nivel național, ca vot politic, cu 15% peste media națională a PNL de 30%.

PNL Alba rămâne organizația cu cel mai mare număr de aleși locali, primari. Cu tot cu consilieri locali și județeni, circa 470 și președinte al CJ Alba, în persoana lui Ion Dumitrel. A obținut 51% din voturi. PNL Alba va face și majoritatea singur în CJ Alba.

Zona Sebeș, e zonă liberă de PSD și felicit primarii liberali din Sebeș, Daia Română, Cut, Cilnic, Garbova, Dostat, Spring, Sasciori si Sugag.

Zona Alba Iulia rămâne și ea liberă de PSD. Felicitări primarilor liberali din Alba Iulia, Ighiu, Cricau, Berghin, Ohaba, Intregalde și Sintimbru. Felicitări, Neag Ion, pentru victoria de la Galda.

În zona Teiuș am devenit majoritari prin faptul ca avem un primar liberal nou la Stremt, reconfirmat primarul din Mihalt și avem 5 consilieri locali la Teiuș. Felicitări, Horia Puscas!

Zona Ocna Mureș rămâne liberală, cu Ocna Mureș și Noslac, iar la zona Aiud trebuie să recuperăm la Aiud și Miraslau. Felicitări Radesti, Hoparta și Farau, Unirea și Lopadea Nouă!

Zona Blaj e tot liberală. Felicitări primarilor liberali din Blaj, Craciunelu de Jos, Sona, Jidvei, Cetatea de Baltă, Cenade, Cergau, și mai nou Rosia de Secaș, cu care am acoperit insuccesul de la Sancel. Felicitări Bogdan Nicolae!

Zona Apuseni rămâne majoritar tot liberală, și felicit primarii din Metes, Almasu Mare, Zlatna, Rosia Montana, Cimpeni, Bistra, Lupsa, Salciua, Ocolis, Horea, Scărișoara, Arieseni, Poiana Vadului, Vadu Moților și Mogos și Ponor. Avem consilieri la Avram Iancu, Girda, Albac, Baia de Arieș, Vidra, Bucium, Ramet și Abrud. Îl susținem cu toții pe Ionel Bulgar, la Posaga, unde a fost balotaj. Felicitări Horatiu Han, pentru “Ținutul Livezenilor”.

Zona Cugir rămâne tot liberală. Felicitări primarilor liberali de la Cugir, Sibot, Blandiana, Pianu. Mai e de muncit la Salistea, Vintu de Jos și Ceru Bacainti!

Va mulțumim pentru încrederea acordată prin vot pentru PNL și pentru a ține Alba pe drumul dezvoltării! Construim împreună!

Cu bunul Dumnezeu înainte!

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Citește și:

The post Deputatul Florin Roman: PNL Alba a încheiat alegerile locale pe locul 3 appeared first on albapesurse.