Radio Hit FM

From the blog

Victor Negrescu, desemnat responsabil pentru monitorizarea implementării planurilor naționale de redresare și reziliență

Europarlamentarul Victor Negrescu a anunțat că a fost desemnat oficial responsabilul grupului social-democrat pentru monitorizarea implementării planurilor naționale de redresare și reziliență (PNRR) la nivel european. În această calitate, el va face parte din grupul de lucru care se ocupă de implementarea mecanismului și va contribui la redactarea documentelor Parlamentului European privind evaluarea progresului acestor planuri.

„Am fost oficial desemnat responsabilul grupului social-democrat pentru monitorizarea implementării planurilor naționale de redresare și reziliență.

În această calitate, voi face parte din grupul de lucru pentru implementarea mecanismului și voi lucra la documentele Parlamentului European privind evaluarea realizării planurilor.

După ce prin amendamentul meu la regulament am reușit modificarea planurilor de redresare și am crescut astfel pensiile românilor blocate anterior de fosta guvernare, acum îmi propun să mă asigur că avem fonduri suficiente pentru implementarea proiectelor aprobate, în contextul în care prognozele Comisiei Europene privind finanțarea s-au dovedit a fi greșite.

România are nevoie de toate fondurile din PNRR și este important ca prin eforturile noastre la nivel european acest proces să devină cât mai simplu.”, a declarat Victor Negrescu

The post Victor Negrescu, desemnat responsabil pentru monitorizarea implementării planurilor naționale de redresare și reziliență first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.