Radio Hit FM

From the blog

Victor Negrescu Anunță la Congresul PSD: Echipa PSD Alba a Obținut un Rezultat Istoric la Alegerile Locale si Europarlamentare

În cadrul Congresului Partidului Social Democrat (PSD), europarlamentarul Victor Negrescu a anunțat cu mândrie că, sub coordonarea sa și în colaborare cu echipa PSD Alba, partidul a obținut un rezultat istoric la alegerile locale si Europarlamentare, cel mai bun din ultimii 20 de ani.

Acest succes este rodul unei munci de echipă și al unei strategii bine gândite, care a permis PSD să obțină un sprijin larg în rândul electoratului din Alba.

În discursul său, Victor Negrescu și-a exprimat susținerea deplină față de candidatura lui Marcel Ciolacu pentru funcția de președinte al partidului. Europarlamentarul a evidențiat meritele lui Ciolacu, si cum acesta a reușit să aducă stabilitate și să consolideze PSD într-o perioadă dificilă.

Rezumand cele spuse de Negrescu, sub conducerea lui Ciolacu, partidul a reușit să-și regăsească unitatea și să se prezinte ca o forță politică relevantă pe scena politică națională si ca Marcel Ciolacu a demonstrat prin fapte concrete că are viziunea și capacitatea de a conduce PSD către noi victorii.

Congresul PSD a fost marcat de discursuri pline de optimism și determinare, participanții exprimându-și încrederea că partidul va continua să aibă un rol major în viitorul politic al României.

The post Victor Negrescu Anunță la Congresul PSD: Echipa PSD Alba a Obținut un Rezultat Istoric la Alegerile Locale si Europarlamentare appeared first on albapesurse.