Radio Hit FM

From the blog

Ultima zi de înscrieri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Instituția se pregătește pentru noul an universitar

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se află linie dreaptă cu  pregătirile pentru începutul noului an universitar. Sesiunea de admitere de toamnă se va încheia în 27 septembrie, iar ceremonia de deschidere va avea loc în data de 30 septembrie, la ora 11:00, la Casa de Cultură a Studenților. 

„Chiar dacă încă avem câteva zile din admiterea de toamnă, aceasta este o sesiune normală în fiecare an. Ne dorim să oferim șansa cât mai multor tineri, în special celor care au promovat examenul de bacalaureat în sesiunea de toamnă, să devină studenți și să urmeze specializarea dorită,” a declarat rectorul Universității, Daniel Breaz.

Potrivit rectorului în această toamnă, deși procentul de promovabilitate la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului a fost redus,în județul Alba, doar 131 de elevi promovați,  interesul pentru admiterea la UAB rămâne crescut, cu aproximativ 700-800 de aplicații înregistrate. 

„Am avut o admitere foarte bună în vară, mai bună decât în anii anteriori, atât ca număr de studenți înscriși, cât și de studenți înmatriculați,” a adăugat Daniel Breaz.

Ceremonia de deschidere a noului an universitar se anunță a fi un eveniment plin de culoare și energie, tradițional pentru UAB. Instituția promite un program diversificat, continuând să inoveze și să aducă invitați speciali pentru a oferi studenților o experiență unică.

The post Ultima zi de înscrieri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Instituția se pregătește pentru noul an universitar appeared first on albapesurse.