Radio Hit FM

From the blog

Traian Băsescu, despre candidații la prezidențiale: ”Ciolacu face un joc intern pentru a forța mâna PSD”

Fostul președinte, Traian Băsescu, a comentat situația prezidențiabililor actuali, susținând că Marcel Ciolacu încă nu s-a decis dacă va candida la alegerile prezidențiale.

Traian Băsescu a sugerat că liderul PSD face un joc intern pentru a-și consolida poziția în partid. De asemenea, el a subliniat că, în timp ce majoritatea liderilor politici sunt sub cota partidelor lor, Elena Lasconi de la USR este singura care se bucură de o popularitate mai mare decât formațiunea sa.

”Cred că Ciolacu nu s-a hotărât încă pentru că face un joc intern şi are dreptate să-l facă. Vrea să ducă lucrurile până la limita la care se poate anunţa candidatul şi apoi să le spună – «văd că nu avem pe altcineva. Vă scot din încurcătură, dar îmi garantaţi că rămân preşedintele PSD şi premier – dacă este cazul». Sunt convins că ăsta este jocul pe care-l face acum Ciolacu, îi ţine acum în tensiune”, a declarat, duminică seară, Traian Băsescu, la România TV, referindu-se la candidatura liderului PSD la alegerile prezidenţiale, potrivit news.ro.

Sursa foto: Facebook | Traian Băsescu

The post Traian Băsescu, despre candidații la prezidențiale: ”Ciolacu face un joc intern pentru a forța mâna PSD” first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.