Radio Hit FM

From the blog

Talciocul de lângă Mestecănișul de la Reci revine pe 1 și 2 iunie 2024

În perioada 1-2 iunie 2024, Talciocul de lângă Mestecănișul de la Reci își deschide din nou porțile, oferind o oportunitate deosebită pentru colecționarii de obiecte vintage, pasionații de antichități și persoanele care doresc să dea o nouă viață obiectelor nefolosite. Conform weradio.ro, organizatorii așteaptă un public divers, interesat de schimbul de articole uzate și de descoperirea unor comori ascunse.

„Talciocul de lângă Mestecăniș este un eveniment excepțional, în care se îmbină atmosfera de târg cu cea culturală. Este un târg de vechituri, specializat în schimbul de articole uzate, destinat în principal persoanelor particulare, unde poți găsi o varietate de obiecte: de la colecții diverse, obiecte de decor, cărți, haine, mobilier, și până la comori descoperite recent sau lucruri uitate. Dacă dorești să participi ca și comerciant, poți vinde lucrurile pe care le consideri inutile și care au stat până acum în praf, în pod, pivniță, garaj sau dulap. Fie că sunt obiecte vechi și prețioase, tablouri, bijuterii, haine pentru copii, obiecte de care te-ai săturat, cărți răsfoite de multe ori sau niciodată deschise, orice ocupă spațiu (…) Debarasează-ți șura, bucătăria de vară, podul, beciul, scoate toate catrafusele din, de pe și de sub dulap, și hai cu ele la talcioc, poate altul se bucură de ele”, transmit organizatorii.

Cei care doresc să participe ca și comercianți își pot rezerva locurile prin e-mail, la adresa crossroadsroute11@gmail.com, sau telefonic, la numărul 0771 513 513. Tariful pentru participarea la Talcioc este de 50 de lei/zi, cu plata la fața locului.

Talciocul promite să fie o experiență memorabilă pentru toți participanții, oferind șansa de a găsi obiecte unice și de a se bucura de o atmosferă vibrantă și culturală.

The post Talciocul de lângă Mestecănișul de la Reci revine pe 1 și 2 iunie 2024 first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.