Radio Hit FM

From the blog

Sezonul estival aduce iar creșteri la prețurile carburanților!

Petrom a majorat prețul motorinei luni, 17 iunie, cu 4 bani pe litru, marcând astfel sfârșitul unei perioade de aproape două luni de reduceri constante. Seria de ieftiniri a început pe 20 aprilie, timp în care prețul motorinei a scăzut cu 54 de bani pe litru, iar cel al benzinei cu 48 de bani. În total, au fost aplicate 14 reduceri de prețuri, alături de o reducere promoțională de 5 bani pe litru la benzină și motorină, valabilă doar în weekend în anumite stații Petrom.

Conform peco-online.ro, la Brașov, cea mai ieftină motorină se poate achiziționa de la stațiile Lukoil, în timp ce stațiile OMV practică cel mai mare preț. De asemenea, benzina cea mai ieftină poate fi găsită la stația Socar de pe strada Hărmanului sau la Petrosib pe Calea Feldioarei, iar cea mai scumpă, tot la stațiile OMV.

Sezonul estival a început, iar prețurile carburanților au început să crească din nou, motorina trecând pragul de 7 lei pe litru. O nouă scumpire semnificativă este așteptată de la 1 iulie, când va avea loc o majorare a accizelor pentru combustibili, similar cu cea de la 1 ianuarie. Astfel, de la 1 iulie 2024, prețul benzinei va crește cu 43 de bani pe litru, iar cel al motorinei cu 40 de bani pe litru.

The post Sezonul estival aduce iar creșteri la prețurile carburanților! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.