Radio Hit FM

From the blog

Sărbătoarea Muzicii e vibrantă la Brașov!

Vineri, 21 iunie, începând cu ora 18.00, Piața Sf. Ioan din Brașov va găzdui evenimentul „Fête de la musique”, organizat de Alianța Franceză și Agenția Consulară a Franței la Brașov, în parteneriat cu Filarmonica Brașov. Iubitorii muzicii sunt invitați să participe la un program artistic deosebit, care promite să aducă bucurie și veselie în inimile tuturor participanților.

Daniela Moașa, directoarea Alianței Franceze Brașov, a oferit mai multe detalii despre desfășurarea evenimentului: „Vom deschide evenimentul cu muzică de fanfară. Vom avea parte și anul acesta de prezența militarilor francezi, care putem să spunem că va fi surpriza evenimentului. Vom încheia concertul cu Luiza Zan, o voce extraordinară, deja cunoscută publicului. Ne dorim să aducem spiritul bucuriei și al veseliei pe care îl poartă cu el acest eveniment. Anul trecut, de exemplu, am văzut cu mare bucurie oameni intrând în Piața Sfântul Ioan dansând.”

„Fête de la musique” este o sărbătoare originară din Franța, celebrată anual pe 21 iunie. Evenimentul transformă străzile Parisului, grădinile și sălile de concerte din toată țara în scene muzicale vibrante. În Brașov, la fel ca și în Franța, participarea este gratuită, iar organizatorii așteaptă un public numeros, dornic să se bucure de muzică și de atmosfera festivă.

The post Sărbătoarea Muzicii e vibrantă la Brașov! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.