Radio Hit FM

From the blog

„Romanța mea…”- un eveniment special la Opera Brașov

Sâmbătă, 25 mai 2024, de la ora 18.30, în Sala Operei Brașov, va avea loc concertul extraordinar „Romanța mea…”, un eveniment de neratat pentru iubitorii de muzică românească tradițională.

Programul serii va include interpretări de neuitat ale unor romanțe celebre precum „Aș vrea iar anii tinereții”, „Să-mi cânți cobzar”, „A venit aseară mama”, „Deschide, deschide fereastra”, „Of, inimioară” și „Ciobănaș cu trei sute de oi”.

Spectacolul va aduce pe scenă voci remarcabile, printre care se numără Alina Mavrodin-Vasiliu, promotoarea romanței în România și directoarea artistică a Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de Aur” de la Târgoviște. „Sunt onorată să fac parte din distribuția acestui concert, alături de voci frumoase, sensibile și pline de emoție ale Operei Brașov. Sunt încântată să aducem frumosul, emoția și bucuria în sufletele dumneavoastră. Romanța ne unește!”, a declarat Alina Mavrodin-Vasiliu.

Alături de ea, pe scenă vor urca soliștii Operei Brașov: Maria Catrina, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Florentina Soare, Alexandru Chiriac, Lorand Cristian și Adrian Mărcan. Lorand Cristian, câștigătorul Marelui Trofeu „Crizantema de Aur” din 1989, și Alexandru Chiriac, laureatul aceluiași trofeu în 2013, vor oferi momente de neuitat publicului brașovean.

La pian va acompania Sena Ducariu, iar la vioară Cătălin Floroiu, membru al Orchestrei Operei Brașov. Baletul Operei Brașov, sub coordonarea coregrafului Alexandru Fotescu, va completa spectacolul cu momente de dans elegante.

Coordonarea spectacolului și regia de scenă sunt asigurate de Silvia Papadopoulos. Evenimentul are o durată de o oră și 40 de minute și se va desfășura fără pauză.

Biletele pentru concertul „Romanța mea…” sunt disponibile la prețul de 50 lei (sală și lojă) și 30 lei (balcon lateral). Acestea pot fi achiziționate online, de pe site-ul www.bilet.ro, sau direct de la sediul Operei Brașov, situat pe str. Bisericii Române nr. 51. Programul casieriei este de luni până vineri, între orele 10.00 și 17.00, și sâmbătă, cu o oră înainte de începerea spectacolului. Pentru informații suplimentare, puteți suna la numărul de telefon 0268/419.380.

The post „Romanța mea…”- un eveniment special la Opera Brașov first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.