Radio Hit FM

From the blog

Noi descinderi la domiciliul fraților Tate: Percheziții pentru acuzații grave!

În această dimineață, au avut loc noi descinderi la domiciliul fraților Andrew și Tristan Tate, conform surselor G4Media. Perchezițiile vizează acuzații de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor și influențarea declarațiilor. Acțiunea a fost inițiată în urma unor noi plângeri.

DIICOT și Poliția Română au confirmat că au efectuat patru percheziții în Ilfov și București, urmând ca suspecții să fie audiați la sediul DIICOT – Structura Centrală. În cadrul anchetei, forțele de ordine au beneficiat de sprijinul Jandarmeriei și al specialiștilor tehnici și criminalistici din cadrul DIICOT și Poliției Române.

Cu o seară înainte de percheziții, Andrew Tate a publicat pe rețeaua socială X un videoclip cu un mesaj criptic, sugerând că este afectat de evenimentele recente.

Frații Tate, influenceri controversați și virali pe rețelele sociale, sunt deja trimiși în judecată în România pentru viol, trafic de persoane și constituire de grup infracțional organizat. De asemenea, Andrew Tate este vizat de Poliția britanică pentru răspândirea online a urii și misoginismului, considerat un factor de radicalizare periculos în rândul tinerilor.

În plus, frații Tate sunt acuzați de evaziune fiscală în Marea Britanie, unde se susține că nu au plătit impozite pe venituri de milioane de lire sterline obținute din afaceri online. Ancheta britanică evidențiază o posibilă spălare de bani și deschiderea de conturi bancare multiple pentru a ascunde veniturile.

The post Noi descinderi la domiciliul fraților Tate: Percheziții pentru acuzații grave! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.