Radio Hit FM

From the blog

Ministerul Transporturilor a emis Autorizația de Construire pentru sensul giratoriu suspendat de la Predeal, dar încă nu a lansat licitația pentru lucrări

Ministerul Transporturilor a emis la începutul lunii autorizația de construire pentru realizarea pasajului rutier la intersecția DN 1 cu DN 73A, situat în Predeal. Durata de execuție a lucrărilor este estimată la 30 de luni, conform documentației oficiale, relatează economedia.ro.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) estima în luna martie că licitația pentru execuția sensului giratoriu de la Predeal pe DN 1 Valea Prahovei urma să fie lansată în această primăvară. Cu toate acestea, până în prezent, acest lucru nu s-a întâmplat.

Conform informațiilor furnizate de Regionala de Drumuri și Poduri Brașov, pasajul de la intersecția DN 1 Predeal cu DN 73A Predeal-Râșnov are un cost estimat de aproximativ 130 de milioane de lei, iar durata de execuție este de 28 de luni.

Această întârziere în lansarea licitației pentru lucrări ar putea afecta termenele de finalizare a proiectului, care este considerat vital pentru fluidizarea traficului în zona turistică aglomerată a Văii Prahovei.

The post Ministerul Transporturilor a emis Autorizația de Construire pentru sensul giratoriu suspendat de la Predeal, dar încă nu a lansat licitația pentru lucrări first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.