Radio Hit FM

From the blog

Golful, sport olimpic în 2024: Campionatul Elis Pavaje continuă tradiția competițiilor de elită

Cea de-a XVI-a ediție a Campionatului de Golf Elis Pavaje s-a desfășurat într-o atmosferă de competiție și voie bună, marcând finalul verii cu un eveniment dedicat pasionaților de golf. Această ediție vine în contextul în care, la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, golful a fost din nou inclus ca sport olimpic, subliniind importanța și creșterea acestui sport la nivel internațional.

„Ne-am propus să fim deschizători de drum în acest sport al eleganței și iată că am reușit să creăm o tradiție într-o țară în care golful este încă relativ la început de drum. Ne-am bucurat să vedem numărul mare de jucători înscriși, o parte dintre ei fiind deja prieteni vechi ai competiției. Sperăm ca în anul 2025 să reușim să facem un turneu și mai bun. Așa ne-am obișnuit, să ne setăm obiective tot mai mari,” a declarat Emil Goța, Director General Elis Pavaje și un jucător pasionat de golf.

Competiția Campionatului de Golf Elis Pavaje, a fost organizată în ultima zi de vară, si s-a impus ca un eveniment de referință pentru comunitatea de golf din România, consolidând o tradiție susținută de companie și aducând împreună jucători entuziaști, atât noi cât și veterani.

Sursa: Radio Hit Fm Alba, Brasov, Harghita www.hitfm.ro

The post Golful, sport olimpic în 2024: Campionatul Elis Pavaje continuă tradiția competițiilor de elită first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.