Radio Hit FM

From the blog

Gigi Becali candidează pe listele AUR și îl susține pe George Simion la prezidențiale

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a anunțat că va candida la alegerile parlamentare pe listele partidului AUR și că îl va sprijini pe George Simion în cursa pentru alegerile prezidențiale.

„M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George Simion la alegerile prezidențiale. Eu nu doar că îl voi susține pe el, dar voi candida pe listele AUR pentru Camera Deputaților”, a declarat Becali pentru publicația Fanatik.

Această decizie vine după ce, în primăvară, Becali a refuzat să finanțeze formațiunea politică. Totuși, duminică, patronul FCSB și George Simion au fost împreună în comuna Pechea, județul Galați, unde au dus ajutoare pentru sinistrații afectați de inundațiile catastrofale din zonă. Aderarea lui Becali la AUR adaugă o dimensiune nouă scenei politice și campaniei electorale din România, atrăgând atenția asupra modului în care această colaborare ar putea influența rezultatele viitoarelor alegeri.

The post Gigi Becali candidează pe listele AUR și îl susține pe George Simion la prezidențiale first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.