Radio Hit FM

From the blog

Fundația Metropolis a finalizat renovarea Staționarului Tractorul din Brașov, aducând îmbunătățiri majore pentru pacienți și personal medical

Fundația Metropolis a anunțat finalizarea lucrărilor de renovare la Staționarul Tractorul din Brașov, un proiect realizat în cadrul inițiativei ”Spitale Publice din Bani Privați”.

Proiectul a inclus modernizarea sălilor de operație, crearea a două noi saloane de terapie intensivă (ATI), îmbunătățirea instalațiilor și construirea de grupuri sanitare la etajul 2, toate la standarde europene.

Codin Maticiuc, fondatorul inițiativei, a subliniat că acest proiect reprezintă o promisiune onorată făcută comunității din Brașov, cu sprijinul partenerilor din mediul de afaceri.

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Emil Mailat, a subliniat importanța implicării comunității de afaceri locale, care a contribuit semnificativ la modernizarea infrastructurii spitalului.

The post Fundația Metropolis a finalizat renovarea Staționarului Tractorul din Brașov, aducând îmbunătățiri majore pentru pacienți și personal medical first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.