Radio Hit FM

From the blog

Corneliu Muresan: Redeschidem Spitalul din Ocna Mureș, închis de liberali! Avem susținerea Ministerului Sănătății!

Ca să înțelegeți că nu vorbim din povești, am cerut Ministerului Sănătății o evaluare privind modul în care poate fi redeschis Spitalul Orășenesc Ocna Mureș. Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, dr. Tiberius Marius Brădățan, a venit la Ocna Mureș și i-am prezentat, împreună cu colega mea Maria Sanislav, viitorul primar al orașului, planul pentru redeschidere a unității medicale.

CONCLUZIA e simplă: Spitalul Ocna Mureș poate fi deschis, însă este nevoie de o administrație locală serioasă care să își asume acest proiect pe care toți locuitorii și-l doresc.

Dreptul la sănătate al cetățenilor nu se negociază și nu voi accepta niciodată ca oamenilor să li se îngrădească accesul la servicii medicale de calitate. Dreptul la sănătate este consfințit și garantat de Constituția României.

Să nu uităm că decizia de închidere a spitalului din Ocna Mureș s-a luat în anul 2011, în timpul guvernului de dreapta condus de Emil Boc. Lacătul pe spital l-a pus, în 2013, actualul primar PNL al orașului Ocna Mureș, care a inițiat un proiect de hotărâre în Consiliul Local prin care spitalul, care era încă unitate sanitară cu paturi, cu personalitate juridică, a fost desființat.

Administrația de dreapta a lăsat oamenii fără servicii medicale! E nevoie de o nouă administrație #PSD la Ocna Mureș și la Consiliul Județean Alba pentru a îndrepta ceea ce au stricat liberalii. Echipa PSD Alba are susținerea Guvernului și a ministrului Sănătății, prof. Alexandru Rafila, pentru proiectele din domeniul sănătății.

În 9 iunie, vă îndemn să aveți curaj și să votați cu încredere Sanislav Maria și echipa PSD pentru Ocna Mureș!

Votați la conducerea Consiliului Județean schimbul de generații și Alba va fi pe mâini bune!

Corneliu Mureșan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJ Alba #schimbuldegenerații #sănătatepentruAlba #noulPSD

CMF: 21240002

Citește și:

The post Corneliu Muresan: Redeschidem Spitalul din Ocna Mureș, închis de liberali! Avem susținerea Ministerului Sănătății! appeared first on albapesurse.