Radio Hit FM

From the blog

Consilierii județeni au aprobat finanțări de peste un miliard de lei pentru extinderea a două spitale din Brașov

În ședința de joi, 12 septembrie, consilierii județeni brașoveni au aprobat în unanimitate două proiecte de hotărâre pentru obținerea unor finanțări nerambursabile în valoare totală de peste un miliard de lei, destinate extinderii și modernizării a două spitale din Brașov.

Primul proiect se referă la extinderea și dotarea Corpului H al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, cu o valoare estimată de 333.780.330 lei, fără TVA.

Consiliul Județean Brașov va contribui cu 12.948.000 lei, fără TVA, pentru lucrările la structura de rezistență a clădirii.

Cel de-al doilea proiect prevede construcția unui nou pavilion la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie de la Sânpetru. Proiectul are o valoare estimată de 785.372.039 lei, fără TVA, și va include 500 de paturi pentru spitalizare continuă și 12 paturi pentru spitalizare de zi, destinate pacienților cu afecțiuni psihice acute sau cronice.

Sursa foto: Facebook | Consiliul Județean Brașov

The post Consilierii județeni au aprobat finanțări de peste un miliard de lei pentru extinderea a două spitale din Brașov first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.