Radio Hit FM

From the blog

Președintele Iohannis vizitează azi Parcul Național Piatra Craiului!

Președintele Klaus Iohannis va vizita miercuri Parcul Național „Piatra Craiului”, cu ocazia Zilei Internaționale a Biodiversității și a Zilei Europene a Parcurilor Naționale, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Șeful statului va avea discuții cu autoritățile centrale privind protecția mediului, conservarea biodiversității și promovarea educației pentru mediu. De asemenea, Președintele Klaus Iohannis se va întâlni și cu directorii de parcuri naționale și naturale din diverse regiuni ale țării, reuniți la Parcul Național „Piatra Craiului”.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a făcut mai multe vizite în parcuri naționale din România – Parcul Natural Comana, dar și din străinătate – Parcul Natural Nairobi din Kenya.

Parcul Național Piatra Craiului este o arie protejată de interes național și se întinde pe o suprafață de peste 7.800 de hectare în județul Brașov și 6.967 ha în județul Argeș.

The post Președintele Iohannis vizitează azi Parcul Național Piatra Craiului! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.