Radio Hit FM

From the blog

APARATE RADAR DISPUSE ÎN ”SISTEM CASCADĂ” DE CĂTRE POLIȚIȘTII RUTIERI

Serviciul Rutier Brașov, în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, a desfășurat ieri o amplă acțiune de control pe D.N. 1, utilizând sistemul “Cascadă” pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în special în zonele cu risc crescut de accidente din cauza nerespectării vitezei.

La acțiune au participat 25 de polițiști, dintre care 23 din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, fiind folosite 6 aparate de măsurare a vitezei. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 100 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de aproximativ 68.210 lei. De asemenea, au fost reținute 3 certificate de înmatriculare și 6 permise de conducere, 5 dintre acestea pentru depășirea limitei legale de viteză și unul pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depășire.

Poliția Rutieră Brașov face un apel către conducătorii auto să adopte un comportament responsabil și să respecte reglementările rutiere, pentru a asigura siguranța în trafic pe drumurile publice.

The post APARATE RADAR DISPUSE ÎN ”SISTEM CASCADĂ” DE CĂTRE POLIȚIȘTII RUTIERI first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.