Radio Hit FM

From the blog

Accident tragic pe DN11: Un tânăr a murit, iar două persoane au fost rănite

Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 02:00, pe DN11 Onești – Bacău, în localitatea Helegiu. Un tânăr de 20 de ani a murit și alte două persoane au fost rănite.

Conform primelor cercetări efectuate de polițiștii din Onești, tânărul din Bacău, aflat la volanul unui autoturism, a încercat să efectueze un viraj la stânga pentru a opri în afara părții carosabile.

În timpul manevrei, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 35 de ani din județul Brașov, fiind apoi proiectat într-o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 32 de ani din municipiul Bacău.

Din nefericire, accidentul a dus la decesul tânărului de 20 de ani, iar o tânără de 22 de ani, pasageră în autoturism, și conducătorul auto de 35 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Bărbatul de 32 de ani a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, în timp ce celorlalți șoferi implicați le-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliția continuă cercetările într-un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: unupetrotus.ro

The post Accident tragic pe DN11: Un tânăr a murit, iar două persoane au fost rănite first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.