Radio Hit FM

From the blog

Fabrica din Brașov care își extinde producția. A închiriat o hală de 2.000 de metri pătrați într-un parc industrial

Una din fabricile din Brașov a confirmat astăzi extinderea activității sale de producție în județ.

Compania a închiriat o hală de 2.000 de metri pătrați într-un parc industrial, iar producția în noua locație este programată să înceapă până la sfârșitul lunii.

Miele Tehnica SRL produce componente și subansamble electronice pentru electrocasnicele inteligente comercializate de Miele. Compania, cu fabrica situată în comuna Feldioara, este prezentă în România din 2009 și operează atât în domeniul tehnologiei, cât și în producție.

Recent, Miele a anunțat pe Facebook că își extinde echipa, căutând angajați pentru contracte pe o perioadă determinată de 12 luni. În 2023, Miele a raportat o cifră de afaceri globală de 4,96 miliarde de euro și are aproximativ 10.900 de angajați în afara Germaniei. Anul trecut, fabrica din Brașov a avut o cifră de afaceri de peste 438,5 milioane de lei și un profit de 10,33 milioane de lei, potrivit profit.ro.

Sursa foto: miele.ro

The post Fabrica din Brașov care își extinde producția. A închiriat o hală de 2.000 de metri pătrați într-un parc industrial first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.