Radio Hit FM

From the blog

„Voci de primăvară”, recital susținut de Cvintetul vocal Anatoly, la Opera Brașov

Vineri, 17 mai 2024, de la ora 18.30, Foaierul Operei Brașov va găzdui un recital de excepție intitulat „Voci de primăvară”, susținut de renumitul Cvintet vocal ANATOLY. Evenimentul promite o seară muzicală de neuitat, cu un program divers și captivant, perfect pentru a celebra frumusețea primăverii.

Cvintetul ANATOLY, format din muzicienii brașoveni Andrada Mureșan (alto), Gabriel Baciu (tenor), Ciprian Cucu (tenor), Ciprian Țuțu (bariton) și Marius Modiga (bas), va fi acompaniat la pian de talentata Sena Ducariu. Prezentarea momentelor va fi realizată de Simona Manole, iar spectacolul este coordonat de Anda Tabacaru.

Programul serii include o selecție „colorată” de piese, de la șlagăre ale muzicii ușoare internaționale precum „Hallelujah”, „Chitarra d’amor” și „Oh, Happy Day!” la piese românești de inspirație folclorică, cum ar fi „Lăutăreasca” de Vinicius Grefiens, „Ciocârlia” de Petre Marcel Vârlan și „Chindia” de Alexandru Pașcanu. De asemenea, grupul va prezenta muzică pentru copii, potrivită pentru apropierea zilei de 1 Iunie, cu piese precum „Vine, vine primăvara” și „Are mama o fetiță”.

Aranjamentele muzicale ale acestui recital poartă semnătura compozitorului Ioan Dobrinescu, iar adaptările pentru cele cinci voci sunt realizate de Ciprian Cucu și Ciprian Țuțu.

Recitalul „Voci de primăvară” va dura o oră și 30 de minute și se va desfășura fără pauză. Biletele sunt disponibile la prețul de 40 de lei și pot fi achiziționate de la casa de bilete a Operei Brașov sau online.

The post „Voci de primăvară”, recital susținut de Cvintetul vocal Anatoly, la Opera Brașov first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.