Radio Hit FM

From the blog

UDMR își declară susținerea pentru Victor Negrescu în cursa pentru funcția de comisar european, în contextul tensiunilor dintre PSD și PNL

UDMR a intrat oficial în competiția pentru funcția de comisar european, într-un moment în care această poziție generează discuții intense în cadrul PSD și PNL. Europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler a afirmat că un portofoliu economic în Comisia Europeană ar fi un obiectiv important și realizabil pentru România.

Winkler a subliniat și sprijinul pe care UDMR i-l acordă lui Victor Negrescu, menționând că atunci când l-a votat pentru funcția de vicepreședinte al Parlamentului European, l-a susținut ca pe un politician performant. Europarlamentarul UDMR a descris în continuare pe Negrescu drept un coleg activ și echilibrat, cu un profil tehnocratic, considerând că ar putea trece cu succes printr-o comisie a Parlamentului European.

Cu toate acestea, Winkler a precizat că încă nu este clar ce portofoliu de comisar european va fi alocat României, rămânând speculații până la clarificarea situației. Competiția pentru desemnarea comisarului european se anunță intensă, cu UDMR susținând puternic candidatura lui Victor Negrescu.

The post UDMR își declară susținerea pentru Victor Negrescu în cursa pentru funcția de comisar european, în contextul tensiunilor dintre PSD și PNL appeared first on albapesurse.