Radio Hit FM

From the blog

UDMR intră în cursa pentru funcția de comisar european. Sustinere pentru Victor Negrescu

UDMR intră în cursa pentru funcția de comisar european, în mijlocul tensiunilor din PSD și PNL

UDMR și-a anunțat intenția de a intra în competiția pentru funcția de comisar european, o poziție care a generat dezbateri intense în interiorul partidelor PSD și PNL. Europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler a declarat miercuri că obținerea unui portofoliu economic în cadrul Comisiei Europene ar fi un obiectiv realizabil și o idee bună pentru România.

”Atunci când l-am votat pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European pe colegul Victor Negrescu, atunci i-am acordat sprijinul şi a fost un sprijin corect pentru un politician cu performanţă”, a declarat eurodeputatul UDMR

Iuliu Winkler a comentat și asupra posibilității ca Victor Negrescu, propunerea susținută de România, să fie comisar european. Winkler l-a descris pe Negrescu drept un coleg activ și echilibrat, cu un profil tehnocratic, considerând că acesta ar putea naviga cu succes în cadrul unei comisii a Parlamentului European. Totuși, europarlamentarul UDMR a precizat că totul rămâne la nivel de speculație, nefiind clar încă despre ce portofoliu de comisar european va fi vorba.

The post UDMR intră în cursa pentru funcția de comisar european. Sustinere pentru Victor Negrescu first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.