Radio Hit FM

From the blog

Trafic feroviar oprit temporar pe ruta Predeal-Brașov din cauza unui incendiu la Dârste

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că traficul feroviar a fost oprit temporar pe relația Predeal-Brașov, în intervalul orar 19:15 – 19:48, din cauza unui incendiu la Dârste. Incendiul de vegetație s-a extins până în zona căii ferate de pe intervalul Dârste – Timișu de Sus, potrivit informațiilor furnizate de Clubferoviar.ro.

Echipele ISU au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe ambele fire de pe intervalul respectiv, pentru a asigura zona de acțiune necesară stingerii incendiului. Până la finalizarea intervențiilor desfășurate de echipele ISU, două trenuri de călători au fost oprite temporar în stația Dârste: IR 1936 (Constanța – Sibiu) și R 3027 (București Nord – Brașov). Ambele garnituri au fost reînscrise în circulație ulterior.

„Transmitem scuze călătorilor pentru disconfort și îi informăm că această staționare temporară a garniturilor a fost necesară pentru a asigura accesul echipajelor ISU, care au acționat cu utilaje de intervenție pentru stingerea incendiului”, se arată în comunicatul dat publicității de CNCF CFR SA.

Aceasta este a doua întrerupere a traficului pe Magistrala 300 din cursul zilei de astăzi, după cea dintre Apața și Augustin.

The post Trafic feroviar oprit temporar pe ruta Predeal-Brașov din cauza unui incendiu la Dârste first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.