Radio Hit FM

From the blog

Suma colosală cu care se vinde o casă în satul Viscri, iubit de Regele Charles al III-lea. Puțini români și-ar permite asta

O casă din Viscri, satul din județul Brașov care a captivat inima regelui Charles al III-lea, a fost scoasă la vânzare cu un preț piperat.

Satul Viscri, apreciat pentru peisajele sale idilice și conservarea autentică a patrimoniului săsesc, atrage acum atenția nu doar prin frumusețea sa naturală, ci și prin suma cu care se vinde o casă acolo.

Cu un preț piperat pentru buzunarele celor mai mulți români, această ofertă include două corpuri de clădire și un teren de 1.750 de metri pătrați.

Proprietatea, scoasă la vânzare pe un site de imobiliare, se prezintă ca o oportunitate unică.

„Potențialul proprietății este unul mare, având în vedere faptul că aceasta se află în localitatea care a ajuns la inima multor personalități.

Chiar și regele Charles al III-lea al Marii Britanii are o casă aici pe care o și vizitează în mod frecvent”, se arată în anunțul de vânzare.

Sursa foto: Profimedia

The post Suma colosală cu care se vinde o casă în satul Viscri, iubit de Regele Charles al III-lea. Puțini români și-ar permite asta first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.