Radio Hit FM

From the blog

Simona Halep își vinde hotelul din Poiana Brașov după ce a renunțat la cel din Constanța

Simona Halep, celebra tenismenă română, își reorientează investițiile. După ce a renunțat recent la hotelul SH din Constanța, pe care l-a vândut unei firme din Piatra Neamț pentru suma de 3 milioane de euro, Halep are de gând să-și vândă și hotelul din Poiana Brașov. Decizia vine în contextul unei serii de vânzări de proprietăți deținute de sportivă, printre care se numără și locuințe din București și Constanța.

Conform surselor site-ului www.redactia.ro, Halep și-a vândut și vila din cartierul Primăverii din București, precum și casa deținută în Snagov, fiecare tranzacție aducându-i în jur de 5 milioane de euro. Această serie de vânzări a avut loc după despărțirea de Toni Iuruc.

Simona Halep și-a construit hotelul din Constanța în urmă cu cinci ani, cu speranța de a avea succes în domeniul hotelier, dar a decis să renunțe la acesta pentru a-și redirecționa investițiile. De asemenea, a investit peste 2 milioane de euro în două apartamente de lux în complexul One Rahmaninov din București, unde un apartament similar, cu două dormitoare și trei băi, se vinde la prețul de 1,57 milioane de euro.

Cu peste 40 de milioane de euro câștigate din tenis și contracte de publicitate, Halep planifică să se concentreze pe noi afaceri, lăsând în urmă sectorul imobiliar. Complexul One Rahmaninov, în care a investit, a fost inițiat de omul de afaceri Gheorghe Stelian și finalizat în 2021 de Dorin Mateiu, vânzările fiind gestionate de One United Properties.

The post Simona Halep își vinde hotelul din Poiana Brașov după ce a renunțat la cel din Constanța first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.