Radio Hit FM

From the blog

Sediul Direcției Fiscale Brașov de pe strada Lungă se va închide definitiv!

Sediul Direcției Fiscale Brașov de pe strada Lungă, unde brașovenii puteau plăti taxele și impozitele locale, se va închide definitiv. Proiectul de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare al Fiscului local asupra acestui spațiu urmează să fie dezbătut în ședința de azi a Consiliului Local.

Marian Voinescu, șeful Direcției Fiscale, a explicat că, în ultima vreme, agenția nu a mai avut mulți clienți, ceea ce nu mai justifică funcționarea sediului. „De la an la an, noi am diversificat metodele de încasare electronică și în ultimul timp oamenii au început să plătească și la aparatele SelfPay. Avem în vedere ca într-o lună, două, și amenzile să poată fi plătite la aceste aparate”, a declarat Marian Voinescu la Radio România Brașov FM.

Astfel, Direcția Fiscală Brașov își concentrează eforturile pe modernizarea și simplificarea metodelor de plată, adaptându-se la noile tehnologii și preferințele contribuabililor.

The post Sediul Direcției Fiscale Brașov de pe strada Lungă se va închide definitiv! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.