Radio Hit FM

From the blog

„Săptămâna Europene a Mobilității”, transport public gratuit în Alba Iulia, vineri, 20 septembrie 2024

În perioada 16-22 septembrie, Alba Iulia marchează a XXIII-a ediție a campaniei „Săptămâna Europeană a Mobilității”, o inițiativă care încurajează adoptarea unor soluții de transport mai sustenabile, cum ar fi mobilitatea activă, transportul public și alte metode inteligente și ecologice.

Ca parte a acestei campanii, vineri, 20 septembrie 2024, transportul public va fi gratuit pe toate autobuzele STP din Alba Iulia, oferindu-le tuturor posibilitatea de a utiliza rețeaua modernă de transport în comun.

De asemenea, cu această ocazie angajații Primăriei sunt invitați să folosească mijloace de transport în comun, bicicleta sau să vină pe jos la locul de muncă. Tot în acea zi, după încheierea programului de lucru, angajații Primăriei pot participa la un tur al orașului cu autobuzul electric sau cel etajat.

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a subliniat că acest tur reprezintă atât o ocazie de socializare, cât și o modalitate de a sublinia importanța utilizării transportului public, mai ales în contextul în care lucrările de modernizare a infrastructurii de mobilitate se apropie de final.

The post „Săptămâna Europene a Mobilității”, transport public gratuit în Alba Iulia, vineri, 20 septembrie 2024 appeared first on albapesurse.