Radio Hit FM

From the blog

Salt Bank marchează 100 de zile de la lansare. Oferta specială pentru brașoveni

Salt Bank, primul neobank 100% românesc, celebrează primele 100 de zile de activitate și își dezvăluie primele date despre profilul utilizatorilor și experiența bancară digitală oferită.

La 100 de zile de la lansare, neobank-ul românesc a atins deja 250.000 de utilizatori, depășind estimările inițiale pentru sfârșitul anului 2024 și continuând să demonstreze succesul său în rândul utilizatorilor.

Utilizatorii Salt Bank din Brașov au o medie de vârstă de 36 de ani, cu o pondere de 66% bărbați. Aceștia se dovedesc a fi mai economi comparativ cu media națională, iar preferințele lor de călătorie includ destinații precum Irlanda, Grecia și Olanda, alături de locuri exotice precum Nigeria și Japonia.

Cele mai frecvente tranzacții sunt plățile pentru mobilitate, urmate de achiziții online și în supermarketuri.

Gabriela Nistor, CEO Salt Bank, a declarat: „Suntem încrezători că vom atinge obiectivul de 1 milion de clienți în următorii trei ani. Entuziasmul din jurul lansării și creșterea rapidă a bazei de clienți ne confirmă acest lucru. Ne dorim să redefinim standardele în banking și să fim aproape de comunități.”

Salt Bank a introdus un model unic de implicare a utilizatorilor prin Comunitatea Fondatorilor, care a contribuit cu peste 6.000 de idei și feedback-uri pentru îmbunătățirea serviciilor. Printre modificările implementate se numără introducerea „punctelor de fondator” și transformarea acestora în beneficii tangibile.

Oferta specială pentru brașoveni

În semn de apreciere pentru susținătorii săi, Salt Bank a lansat o campanie specială în Brașov, oferind 5% cashback la plățile efectuate cu cardul Salt, până pe 15 noiembrie 2024. Cashback-ul se aplică pentru plăți de peste 100 de lei la POS în Brașov, cu o valoare maximă de 50 de lei pe card pe lună.

Salt Bank, deținută integral de Grupul Financiar Banca Transilvania, este un neobank care oferă servicii financiare de înaltă calitate, bazate pe tehnologie avansată și conformitate regulatorie, vizând transformarea banking-ului digital în România.

The post Salt Bank marchează 100 de zile de la lansare. Oferta specială pentru brașoveni first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.