Radio Hit FM

From the blog

ROMATSA scoate la concurs două posturi de inginer pentru Aeroportul Ghimbav. Doritorii vor lucra la Arad

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian, ROMATSA RA – Direcţia Serviciilor de Navigaţie Aeriană Regională (DSNAR) Arad, anunță organizarea unui concurs/examen pentru ocuparea a două posturi vacante de Inginer diplomat PNA/CNS (Protecția Navigației Aeriene/Comunicații-Navigație Supraveghere) la Secția PNA/CNS – Atelier PNA/CNS Activitate Terminal – Amplasament Braşov.

Candidații selectați vor lucra la Arad, fiind necesar să fie deschiși pentru ture de 12 ore urmate de 24, 36 sau 48 de ore libere. Se caută persoane responsabile, cu o abordare sistemică, gândire analitică, acuratețe și precizie.

Condițiile pentru înscriere includ deținerea unei diplome de inginer în specializări precum electronică, telecomunicații, calculatoare, automatică, mecatronică, electric sau aerospațială, și minimum șase luni de experiență în domeniu. De asemenea, candidații trebuie să cunoască limba engleză la un nivel mediu, inclusiv terminologia tehnică.

Termenul limită pentru înscriere este 14 iunie, iar concursul, care va consta într-o probă scrisă, va avea loc pe 18 iunie, la ora 10:00. Candidații care vor trece de proba scrisă vor participa ulterior la probele de interviu și practică.

Informații suplimentare despre tematica de concurs, bibliografie, tipul probelor, afișarea rezultatelor, termenul de depunere a contestațiilor, procedura de angajare și alte detalii necesare candidaților sunt disponibile pe site-ul ROMATSA.

The post ROMATSA scoate la concurs două posturi de inginer pentru Aeroportul Ghimbav. Doritorii vor lucra la Arad first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.