Radio Hit FM

From the blog

ROMATSA face recrutări: 2 posturi de meteorolog disponibile la Aeroportul Brașov

ROMATSA anunță deschiderea procesului de recrutare pentru două posturi de meteorolog la Aeroportul Brașov. Candidații interesați pot depune dosarele de înscriere până la data de 14 iunie 2024, ora 10:00.

Condiţii de înscriere:

– Absolvent de studii medii, cu diplomă de bacalaureat; – Fără antecedente penale; – Stare de sănătate bună, dovedită prin Fișa de aptitudini (medicina muncii); – Apt pentru lucrul în ture (12/36, 12/24, 12/48) sau în schimburi de 8 ore (ture de zi/noapte, lucru în zile de sâmbătă, duminică, sărbători legale).

Condiţii specifice:

Candidații admiși vor trebui să obțină:

  • Aviz medical „Apt meteorolog aeronautic tehnician cu licență”;
  • Aviz psihologic „Apt meteorolog aeronautic tehnician cu licență”.

Aceste avize sunt obligatorii pentru angajare și se pot obține doar de la instituții autorizate de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Neîndeplinirea acestor condiții până la data de 27 iunie 2024 va conduce la selecționarea următorului candidat în ordinea notelor.

Candidații selecționați vor semna un contract de muncă pe 6 luni, în calitate de muncitor necalificat, urmat de un program de pregătire de o lună la București. După obținerea licenței de Meteorolog aeronautic tehnician (MAT) Stagiar, contractul va fi prelungit pe 12 luni, pentru funcția de MAT Stagiar la Brașov. La final, se va semna un contract pe perioadă nedeterminată pentru funcția de MAT gradul II.

Înscrierea la concurs:

Candidații trebuie să depună un dosar care să conțină:

  • Cerere de înscriere la concurs;
  • Curriculum vitae;
  • Copie după diploma de bacalaureat;
  • Copie după documentul de identitate;
  • Fișă de aptitudini (medicina muncii);
  • Declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale.

Dosarele se trimit prin e-mail la maria.szkokan@romatsa.ro și marius.lucaciu@romatsa.ro până la 14 iunie 2024, ora 10:00. Actele în copie trebuie prezentate în original la data concursului.

Concursul constă în trei probe scrise: fizică, matematică și limba engleză, și se va desfășura pe 17 iunie 2024, ora 10:00, în Brașov. Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul ROMATSA aici:  https://www.romatsa.ro/ro/a/cariera/anunt-concurs-extern-meteorolog-aeronautic-tehnician–amplasament-brasov–dsnar-arad-iunie

The post ROMATSA face recrutări: 2 posturi de meteorolog disponibile la Aeroportul Brașov first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.