Radio Hit FM

From the blog

România, locul 3 la Campionatul European de Powerlifting din Luxembourg

O nouă performanță pentru echipa de powerlifting a României… Revenim așadar cu știri de la Hamm, Luxembourg, unde echipa României a încheiat competiția pe podium.

În perioada 5-12 mai 2024, la Hamm, Luxemburg a avut loc Campionatul European de Powerlifting (European Equipped Powerlifting Championships).

„România obține pentru prima dată în istoria competițiilor continentale de seniori locul trei pe echipe. Campionatul European de Powerlifting din Luxemburg, capitala mondială a acestui sport a arătat lumii că România este o forță greu de neglijat la acest nivel. Aici nu am fost tratați banal ci cu respectul cuvenit și raportat la medaliile câștigate cu efort și strategie chiar și de sportivi din Alba. Antrenorul, desigur în mod banal, e tot din Alba Iulia. Powerliftingul, pentru România, se înscrie astfel definitiv în rândul sporturilor care au produs marea performanță și care a demonstrat că pasiunea poate învinge tradiția. Cât va conta? Contează acolo unde oamenii tratează performanța cu seriozitate și nu amestecă un campionat școlar cu un campionat european. Le mulțumesc tuturor pentru exemplul de credință și determinare. Eu am mulțumirea că am făcut ceea ce trebuie. Restul e istorie și istoria favorizează învingătorii. Noi, din nou, am fost învingători…”, a scris antrenorul albaiulian Ovidiu Pănăzan (care îi pregătește și pe sportivii din echipa națională) pe contul său de facebook.

Citește și:

The post România, locul 3 la Campionatul European de Powerlifting din Luxembourg appeared first on albapesurse.