Radio Hit FM

From the blog

Reprezentativa României Reușește o Performanță Istorică la Campionatul European!

Miercuri, echipa națională a României a obținut o calificare istorică în optimile de finală ale Campionatului European, după o remiză dramatică în ultima etapă a grupelor. Tricolorii au încheiat meciul împotriva Slovaciei cu scorul de 1-1, rezultat suficient pentru a termina pe primul loc în grupa E, beneficiind și de remiza dintre Ucraina și Belgia, scor 0-0.

Aceasta este doar a doua oară în istoria participărilor României la Campionatul European când echipa reușește să treacă de faza grupelor. Prima performanță de acest gen a fost înregistrată în anul 2000, când România a ajuns până în sferturile de finală, marcând cea mai bună performanță a tricolorilor în această competiție.

În edițiile din 1984, 1996, 2008, 2016 și 2020, România s-a oprit în faza grupelor. La celelalte ediții ale competiției continentale, echipa națională nu a reușit să se califice.

Performanța din acest an reprezintă o revenire spectaculoasă pentru tricolori și aduce speranțe mari fanilor români pentru continuarea parcursului impresionant în optimile de finală ale Campionatului European.

The post Reprezentativa României Reușește o Performanță Istorică la Campionatul European! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.