Radio Hit FM

From the blog

Reprezentanți ai Armatei României Participă la Evenimentul Sportiv ,,Aleargă Tu pentru EI”

Sâmbătă, 06 iulie 2024, începând cu ora 10.00, pe Aleea de sub Tâmpa, reprezentanți ai Armatei României aparținând Școlii de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale ,,Burebista”, vor participa la un eveniment sportiv organizat de Hospice Casa Speranței din Braşov. Acest eveniment are ca scop parcurgerea unui traseu montan pe distanța de 10 km.

În cadrul activității, reprezentanții Ministerului Apărării Naționale vor pregăti un stand inedit, oferind celor prezenți posibilitatea de a vedea îndeaproape echipamente militare, armament și sisteme de parașută folosite de forțele pentru operații speciale. De asemenea, cei interesați vor putea discuta direct cu reprezentanții Școlii de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale ,,Burebista” pentru a afla mai multe despre oferta educațională, oportunitățile și avantajele unei cariere în acest domeniu.

Începând cu anul 2019, sergent major Ștefan Radian, colegul nostru, este voluntar la Hospice Casa Speranței Brașov, implicându-se activ în evenimentele de strângere de fonduri și în organizarea evenimentelor sportive desfășurate de această instituție. Experiența lui ca voluntar și ca militar a contribuit semnificativ la organizarea crosului de anul acesta, prin planificarea traseelor montane, logistica necesară și coordonarea echipelor de voluntari participanți.

Evenimentul sportiv ,,Aleargă Tu pentru EI” reprezintă o oportunitate de a contribui la construcția Spitalului Speranței, centrul de îngrijire paliativă pentru copii ce urmează a fi construit de HOSPICE Casa Speranței.

,,Cursa Miele de 10 km începe pe asfalt și te duce printr-un traseu montan pe Tâmpa, unde vei admira panorama orașului și te vei răcori în pădure. Traseul include izvorul de sub Tâmpa, urcă pe Serpentine spre vârful Tâmpei, trece prin Șaua Tâmpei, Poiana lui Stechil, drumul spre Postăvaru/Poiana Brașov, Poiana Ograda, Drumul Cavalerilor și se încheie sub Tâmpa” – conform informațiilor de pe site-ul Hospice Casa Speranței .

The post Reprezentanți ai Armatei României Participă la Evenimentul Sportiv ,,Aleargă Tu pentru EI” first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.