Radio Hit FM

From the blog

PSD Alba – poziția 1 pe buletinele de vot

Pornim în campania electorală cu o doză de încredere în succesul echipei noastre. Suntem pe locul 1 pe buletinele de vot, însă ținta noastră este să ajungem pe primul loc în inimile oamenilor din Alba.

Aceasta campanie nu este o luptă între partide politice, nu este o luptă între generații, ci este o luptă pentru viitorul oamenilor din județul Alba. Acest lucru voi încerca să îl explic împreună cu echipa mea, vorbind despre planuri reale prin care putem face mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni.

Am fost deja catalogat în fel și chip pentru că am îndrăznit să candidez împotriva PNL, partid care se consideră deja unic și crede că acest județ este propria moșie. Ceea ce ei consideră o candidatură obraznică, eu vă spun, cu mâna pe inimă și cu sinceră credință în Dumnezeu, că este un act de asumare civică. Am ajuns la maturitatea la care am dobândit pregătirea și priceperea pentru a construi proiecte serioase. Nu pot să mai stau fără să îmi pese și să văd că județul acesta e tot mai cenușiu, iar oamenii pleacă pentru că nu au șansa unui trai decent.

Alba merită mai mult! (comunicat PSD Alba)

Citește și:

The post PSD Alba – poziția 1 pe buletinele de vot appeared first on albapesurse.