Radio Hit FM

From the blog

Primarul ales al Aiudului a dăruit trandafiri trecătorilor

Nu ajung toți trandafirii din lume pentru a vă mulțumi că ați avut curajul să credeți în #echipaAIUDENILOR!

Suntem împreună o echipă puternică care așteaptă cu nerăbdare să înceapă să muncească împreună pentru Aiud și aiudeni.

Ieri seară, băieții nostri au achiziționat de la familia Csiki din Ciumbrud (cărora le mulțumim pe această cale) un portbagaj generos de trandafiri, iar azi am revenit în stradă printre oameni dorind să mulțumim aiudenilor pentru votul și mai ales pentru încrederea lor.

Am oferit cu drag câte un trandafir (sau chiar mai mulți 🙂 ) doamnelor și domnișoarelor și o strângere de mână bărbătească domnilor.

Și dacă tot vorbim despre proiecte, trebuie să punem împreună mai mult accent în promovarea turistică a Aiudului, pe trandafir, floarea care simbolizează truda oamenilor harnici din Ciumbrud și din alte zone ale Aiudului.

An de an, din această zonă, se distribuie aproape un milion de fire de trandafiri și butași în întreaga țară.

Vă ofer și un exemplu despre ce se poate face la nivel european. După demersurile autorităților ungare, „Trandafirul de Szőreg” din Ungaria este deja protejat de Uniunea Europeană prin oferirea Indicației Geografice Protejate (IGP).

De ce nu am putea face și noi mai mult pentru trandafirul de Ciumbrud și pentru producătorii noștri locali? *Dragoș Crișan, primar ales al Municipiului Aiud)

Citește și:

The post Primarul ales al Aiudului a dăruit trandafiri trecătorilor appeared first on albapesurse.