Radio Hit FM

From the blog

Prima cursă cu mașini electrice de la Brașov va fi organizată în cadrul celui mai mare festival al berii

Brașovul va găzdui prima cursă cu mașini electrice organizată aici. Aceasta se va desfășura în cadrul celui mai mare festival al berii, ajuns în 2024 la cea de-a 15 ediție.

În cadrul ediției de anul acesta a Oktoberfest Brașov, organizatorii au anunțat o noutate: prima cursă de mașini electrice organizată la Brașov

Evenimentul va debuta pe 13 august cu prezentarea echipajelor, unde vor fi expuse 40 de mașini electrice. Pe 14 august, sâmbătă, startul cursei va fi dat.

„Cursa se cheamă ‘o cursă cât o vacanță’ și include un traseu captivant care începe la cetatea Feldioara.

Continuăm spre Aeroportul Brașov, unde se află cel mai mare hub de stații de încărcare din regiune, apoi ne îndreptăm către Ghimbav și Codlea pentru o cursă specială.

Traseul va trece și prin Vulcan și Zărnești, ocolind Castelul Bran, și se va încheia în Râșnov”, a declarat Cristian Macedonschi, organizatorul festivalului, într-un interviu acordat pentru HIT FM Brașov.

După întoarcerea echipajelor, câștigătorii vor fi sărbătoriți pe scena Oktoberfest în fața unui public de aproximativ 10.000 de persoane, la ora 19.00.

Sursa foto: shutterstock.com

The post Prima cursă cu mașini electrice de la Brașov va fi organizată în cadrul celui mai mare festival al berii first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.