Radio Hit FM

From the blog

Președintele PNL, Nicolae Ciucă: Alegerile prezidențiale vor avea loc la termen!

Luni, după ședința conducerii Partidului Național Liberal (PNL), președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că toți membrii Biroului Politic Național au fost de acord să susțină desfășurarea alegerilor prezidențiale la termen.

„Am convenit, pe baza tuturor discuțiilor pe care le-am avut, ca precampania să nu se desfășoare în luna iunie sau august, când e vacanță, și în felul acesta, în unanimitate toți membrii Biroului Politic Național au fost de acord ca să susținem desfășurarea alegerilor prezidențiale la termen”, a declarat Ciucă.

În cadrul conferinței de presă, Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă PNL va ieși de la guvernare din cauza neînțelegerilor cu PSD. În răspunsul său, președintele PNL a subliniat că partidul său rămâne în coaliția de guvernare.

Referitor la acuzațiile liderilor PSD, care l-au criticat pe Ciucă pentru că a refuzat să organizeze alegerile în septembrie, acesta a răspuns ferm: „Onoarea mea este și va rămâne pentru România și pentru români. În viața politică, lucrurile stau altfel. Dar diferența cred că trebuie să fie făcută de faptul că cei care au ridicat un astfel de subiect, mai întâi să se uite la propria prestație. Și dacă o fac vor ajunge singuri la o concluzie: onoarea nu e o sintagmă cu care să te joci la orice fel de supărare. E o chestiune pe care o ai sau nu o ai. Eu nu am vorbit de rău despre nici unul dintre ei. Sunt lucruri mult mai importante. Ceea ce are sau nu are fiecare rămâne de văzut. Sunt singurul om politic care a demonstrat că am onoare când am făcut transferul de mandat de la Palatul Victoria.”

Ședința conducerii PNL a avut loc simultan cu consultările premierului cu partidele, la Palatul Victoria, privind calendarul alegerilor prezidențiale.

The post Președintele PNL, Nicolae Ciucă: Alegerile prezidențiale vor avea loc la termen! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.