Radio Hit FM

From the blog

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, i-a însoțit pe miniștrii Educației și Dezvoltării în vizita prin judetul Brașov

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, i-a însoțit pe miniștrii Educației, d-na Ligia Deca, și Dezvoltării, dl Adrian Ioan Veștea, în vizita la Grădinița cu Program Prelungit „Ștrumfii” din comuna Cristian și la inaugurarea Grădiniței cu Program Prelungit din orașul Ghimbav.

Au fost, de asemenea, prezenți președintele Consiliului Județean Brașov, dl Constantin Todorică Șerban, d-na deputat Cristina Vecerdi și dl senator Mihail Veștea.

„Sunt două unități preșcolare moderne, excelent dotate, unde cei mici au tot ceea ce le este necesar pentru parcurgerea primilor pași în sistemul educațional. Am fost onorat să-i însoțesc pe cei doi miniștri, care au avut și dumnealor cuvinte de apreciere pentru aceste unități de învățământ, apreciind că reprezintă exemple de bune practici. Adresez felicitări domnilor Gicu Cojocaru, primarul din Cristian, și Ionel Fliundra, primarul din Ghimbav, pentru atenția pe care o acordă educării în cele mai bune condiții a tinerei generații și pentru dedicația cu care se pun în slujba comunităților pe care le administrează”, a declarat prefectul Mihai Cătălin Văsii.

The post Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, i-a însoțit pe miniștrii Educației și Dezvoltării în vizita prin judetul Brașov first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.