Radio Hit FM

From the blog

Pentru alegerile din 23 iunie, Aurelia Popa vrea sprijinul tuturor cetățenilor, a celor care au votat-o și a celor care au avut altă opțiune de vot

Aurelia Popa, o femeie harnică, bine pregătită și cu viziune administrativă, este alegerea potrivită pentru Primăria comunei Poșaga!

Popa Aurelia, în vârstă de 40 de ani, de profesie tehnician veterinar, este persoana potrivită pentru funcția de primar a comunei Poșaga. Ea lucrează cu oamenii de 20 de ani, fiind o persoană empatică, afectivă și care are un plan de dezvoltare pentru această frumoasă comunitate.

Timp de 12 ani a activat ca tehnician veterinar, iar de 8 ani realizează controlul oficial de producție la vaca de lapte la ferme din mai multe comune, din zona Rimetea și până la Valea Lupșii. În total, sunt circa 100 de ferme pe care le frecventează lunar, fiind apreciată de fiecare fermier în parte, pentru profesionalism, capacitatea sa de muncă și seriozitate.

”Vreau să vă mulțumesc, tuturor celor care, la alegerile din 9 iunie, mi-ați acordat încredere, votându-mă pentru funcția de primar al comunei Poșaga. Vă mulțumesc și celor care v-ați exercitat dreptul de cetățean, dar ați avut altă opțiune. Îmi doresc ca până duminică, 23 iunie, când se organizează noi alegeri în comuna noastră, să vă conving că merit susținerea dumneavoastră. Vă respect și pe cei care nu ați votat.

Sunt convinsă că ați avut motivele voastre. În timpul rămas voi încerca să vă conving că împreună putem dezvolta comuna noastră și că pot coordona acest proces din funcția de primar. De aceea, am nevoie de sprijinul dumneavoastră!”, a transmis Aurelia Popa, candidat din partea #PSD la Primăria comunei Poșaga.

La Poșaga au loc noi alegeri întrucât în urma scrutinului din 9 iunie s-a înregistrat egalitate de voturi pentru funcția de primar.

Dacă va primi susținere, Aurelia Popa va pune accent important pe proiectele de infrastructură precum: asfaltarea drumului Poșaga de Sus – Săgagea, reabilitarea și modernizarea drumurilor vicinale în satul Săgagea (șanțuri și podețe) și repararea și refacerea lucrărilor necorespunzătoare a drumurilor vicinale din satele Poșaga de Jos și Lunca Arieșului (șanțuri și podețe). Alte proiecte vizează modernizarea drumurilor de hotar în toate satele comunei, respectiv realizarea demersurilor necesare pentru deschiderea drumului de acces către Muntele Băișorii.

Montarea unui releu de telefonie mobilă în satul Orăști, respectiv alimentarea cu apă a satelor Orăști, Belioara și Schit Poșaga, sunt alte investiții importante. De asemenea, Aurelia Popa va realiza demersuri pentru revocarea hotărârii de cedare a rețelei de apă la APA CTTA Alba, instituție condusă de PNL, întrucât nu vrea ca cetățenii comunei să plătească cele mai mari tarife pentru aceste utilități.

Candidatul PSD va pune în valoare tabăra școlară Capul Dealului – Poșaga de Sus și va repara clădirile fostelor școli din satele Orăști, Săgagea și Lunca Arieșului, care vor primi alte destinații de utilitate publică, dacă nu mai sunt elevi care să le frecventeze.

Alte proiecte vizează modernizarea iluminatului public din toate satele comunei, montarea de panouri fotovoltaice și amenajarea zonei turistice în Poșaga de Jos (Cornețel – Mănăstirea Schitul Poșaga – Pietrele Roșii), cu mese, băncuțe, spații verzi și amenajarea zonei în care se află cascada. Dezvoltarea și promovarea turismului rural, sportiv și amenajarea de trasee turistice montane (Scărița Belioara) sunt alte proiecte importante ale sale.

Nu în ultimul rând, împreună cu echipa PSD, specialiști și colegi din cadrul primăriei, Aurelia Popa va oferi sprijin cetățenilor pentru obținerea de fonduri europene, va susține fermierii și antreprenorii, va cultiva o relație de respect între cetățeni și administrația publică locală.

Aurelia Popa va fi primarul care va respecta fiecare cetățean al comunei, ușile primăriei vor fi tot timpul deschise, iar problemele oamenilor vor fi, în egală măsură, și problemele sale. Ea va munci pentru a rezolva fiecare problemă în parte. Aceasta este viziunea candidatului PSD la Primăria Poșaga.

Este cât se poate de clar faptul că locuitorii din Poșaga simt nevoia de schimbare, după 3 mandate în care administrația locală a fost condusă de actualul primar. În această perioadă au fost ratate multe investiții care puteau fi realizate cu finanțare europeană. De asemenea, calitatea lucrărilor de utilitate publică nu a fost cea așteptată de cetățeni. Candidatul PNL s-a îndepărtat de oameni, de la un mandat la altul. Așa se explică și votul din 9 iunie, care nu a fost o surpriză pentru oamenii care cunoșteau situația din comună.

În 23 iunie, votați Aurelia Popa, candidatul PSD pentru Primăria comunei Poșaga! Votați pentru dezvoltarea comunei Poșaga și pentru un om care va fi mereu aproape de oameni!

CMF: 21240002

PSD Alba, comunicat

Citește și:

The post Pentru alegerile din 23 iunie, Aurelia Popa vrea sprijinul tuturor cetățenilor, a celor care au votat-o și a celor care au avut altă opțiune de vot appeared first on albapesurse.