Radio Hit FM

From the blog

ParentX Events – Revoluționarea Educației Copiilor și a Părinților în România

Se lansează o nouă eră a educației cu seria națională de evenimente ParentX, un fenomen educațional ce promite să schimbe percepțiile actuale și să deschidă noi orizonturi pentru părinți și copii. ParentX ajunge în premieră în luna iunie și la Brașov, pe 22 iunie de la ora 16:00 la Hotel Kronwell unde se așteptă peste 1000 de părinți brașoveni!

Tematica evenimentului explorează subiecte fundamentale, de la relația profundă între părinte și copil, la iubirea de sine și recunoștință, descoperirea potențialului interior al copiilor și conștientizarea emoțiilor negative transmise ca tipare ce pot bloca viitorul lor. PARENTX EVENTS este mai mult decât o serie de evenimente educaționale la nivel național și diaspora, ci o misiune dedicată construirii unei societăți mai înțelepte și mai prospere, pornind de la baza acesteia: educația copiilor și a părinților. Cu o prezență puternică în comunitate și un impact remarcabil, evenimentele reprezintă o veritabilă forță de schimbare și evoluție în România de astăzi.

“Părinții vor descoperi la conferințele PARENTX subiecte esențiale despre familie. O educație de 360 de grade și cu orientare 100% spre viitor. Iubirea, conexiunea și comunicarea sunt valori centrale în educația copiilor. ParentX aduce în prim plan provocările viitorului și abordează abilitățile esențiale pentru succesul copiilor în lumea modernă. În loc să ne concentrăm exclusiv pe note și memorarea materiilor școlare, ne concentrăm și pe abilitățile esențiale ale viitorului: interpersonale, cognitive, de self-leadership, financiare și digitale, necesare pentru succes în carieră și viață. Mai mult decât atât, abordăm subiecte relevante din aria transformării gândirii, nutriție, sport, spiritualitate, comunicare, controlul gândurilor și al emoțiilor, mindset, vocație și personalitate.” – a declarat Răzvan Vasile, fondator PARENTX.

Evenimentele ParentX aduc pe scena educației o echipă de speakeri excepționali, incluzând celebrități din domeniul educației și dezvoltării personale, experți în psihologie, medicină, neuroștiințe, precum și personalități cu un impact social puternic. Întreaga serie de evenimente ParentX a fost cu casa închisă, asaltată de întreaga presă radio și TV și a atins o audiență la nivel național care a crescut incredibil de la zero la 765,000 de oameni în ianuarie, apoi la 4 milioane în martie și la peste 7 milioane în aprilie, având un impact major asupra întregii societăți românești.

„PARENTX” nu este un simplu nume, ci o manifestare a unei viziuni puternice și a unei pasiuni de a face o diferență în viețile părinților și copiilor.

The post ParentX Events – Revoluționarea Educației Copiilor și a Părinților în România first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.