Radio Hit FM

From the blog

Olympus România a inaugurat un nou centru logistic în Hălchiu, județul Brașov. Investiția se ridică la 40 de milioane de euro

Olympus România a inaugurat astăzi un centru logistic modern în Hălchiu, județul Brașov, rezultat al unei investiții de peste 40 de milioane de euro.

Acest hub include unul dintre cele mai mari depozite frigorifice High-Bay din România, având o capacitate de peste 32.000 de paleți.

Noul centru logistic, parte din strategia de dezvoltare a Fabricii de Lapte Brașov, se întinde pe o suprafață de 13.500 mp și va servi atât piața locală, cât și piețele de export, cum ar fi Germania, Italia, Franța, Marea Britanie, Bulgaria și Serbia.

Cu 35% din producția realizată în România destinată exportului, hub-ul este esențial pentru optimizarea proceselor logistice și susținerea expansiunii pe piețele externe.

„Noua unitate logistică este o investiție semnificativă cu o capacitate de peste 32.000 de paleți și echipat cu cele mia noi tehnologii, acest centru este conceput pentru a se alinia obiectivelor noastre de sustenabilitate.

Avem soluții integrate care reduc impactul asupra mediului și îmbunătățesc eficiența energetică care ne asigură o creștere sănătoasă și o realitate spre viitor”, a declarat Dimitrios Kelas, Director General Fabrica de Lapte Brașov.

The post Olympus România a inaugurat un nou centru logistic în Hălchiu, județul Brașov. Investiția se ridică la 40 de milioane de euro first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.