Radio Hit FM

From the blog

O vânzătoare din Brașov ar fi aruncat la gunoi monedele cu care o pensionară și-a plătit cumpărăturile. Cum a motivat femeie gestul

Un incident neobișnuit ar fi avut loc într-un magazin dintr-un sat de lângă Brașov, unde o casieră ar fi aruncat la gunoi monedele de 10 bani primite de la o pensionară, după ce aceasta și-a plătit cumpărăturile cu mărunțiș.

Martorul, care a relatat întâmplarea pe o platforma online, a descris cum casiera a reacționat neplăcut când a primit monedele, afirmând că „nimeni nu mai ia nici 50 bani rest” și că magazinul nu acceptă astfel de sume.

Deși în final a acceptat banii, casiera i-a aruncat la gunoi după plecarea pensionarei, exprimându-și frustrarea față de monedele primite.

Gestul său a fost aspru criticat de comunitatea online, mulți considerându-l imoral și lipsit de respect față de bani și față de persoanele în vârstă.

”Salutare. Nu e clickbait. Acum cateva zile am asistat la o situatie penibila si in opinia mea imorala. Intr-un sat de pe langa Brasov, o doamna in varsta a platit cu cateva baconte de 10 lei si ceva maruntis de 10 bani. La care doamna de la magazinul „la doi pasi” a zis: scuze, dar ce sa facem cu astia. Lumea nu mai ia nici 50 bani rest! Nu acceptam. La care doamna pensionara a zis: atata am! In sfarsit a aceptat casiera. Dupa ce a iesit din magazin batrana, casiera a aruncat efectiv monezile la gunoi si a inceput sa injure spunand; sper sa scoata astia monezile ca numa ne incurca si nici 50 bani nu mai ia lumea rest. Am ramas socat! Nici eu nu mai iau restul de 10 bani, dar voi incepe sa o fac, dar de 50 bani sau un leu ii iau. Bani nu cresc in copaci! Dupa o zi mi-a venit o idee sa fac un business in care maruntisul este pus intr-o cutie si dus la banca”, a scris bărbat pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Pixabay

The post O vânzătoare din Brașov ar fi aruncat la gunoi monedele cu care o pensionară și-a plătit cumpărăturile. Cum a motivat femeie gestul first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.