Radio Hit FM

From the blog

O nouă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Focuri de armă în apropierea clubului său de golf din Florida

Momente de tensiune au avut loc în West Palm Beach, Florida, când au fost trase focuri de armă în apropierea fostului președinte al SUA, Donald Trump, în timp ce părăsea clubul său de golf. 

Incidentul a declanșat o intervenție rapidă a agenților Secret Service, care au deschis focul asupra unui bărbat înarmat, aflat la mai puțin de 500 de metri de Trump. Potrivit autorităților, atacatorul avea asupra sa o pușcă AK-47 cu lunetă și două rucsacuri pline cu echipamente de înregistrare video.

Suspectul a reușit să fugă la volanul unei mașini negre, însă un martor a furnizat informații esențiale care au ajutat poliția să identifice vehiculul, ducând la descoperirea acestuia.

Ronald Rowe, directorul interimar al Serviciului Secret al SUA, s-a deplasat de urgență în Florida pentru a coordona investigațiile și a analizat măsurile de securitate în jurul fostului președinte. Acesta se află la conducerea Secret Service de la demisia lui Kimberly Cheatle, în iulie, după o altă tentativă de asasinat asupra lui Trump, în Pennsylvania.

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a anunțat că statul va desfășura o anchetă proprie privind acest incident, afirmând că „oamenii merită să afle adevărul despre atacator și cum a reușit să se apropie atât de mult de Donald Trump”.

Ancheta continuă, iar autoritățile încearcă să determine toate detaliile acestei noi tentative de asasinat asupra fostului președinte și actual candidat republican.

The post O nouă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Focuri de armă în apropierea clubului său de golf din Florida appeared first on albapesurse.