Radio Hit FM

From the blog

O familie din Bran îndulcește așteptarea șoferilor blocați în trafic, cu pere gratis

Într-un gest de solidaritate, o familie din Bran a oferit pere gratuite șoferilor blocați în coada lungă de pe DN 73, un drum turistic important din județul Brașov, aflat în reabilitare.

Această inițiativă a avut loc în weekend, când lucrările de modernizare au dus la formarea unor coloane de mașini care așteptau minute în șir pentru a se deplasa.

Laura Tampa, cea care a inițiat acest gest, a împărtășit pe rețelele sociale detalii despre acțiunea sa.

„Se reabilitează DN 73, drumul care trece prin Bran. Ieri după amiază era o coloană de nedescris, stăteau mașinile zeci de minute fără să miște în față la Petit Castel.

Ca să le îndulcesc drumeților șederea, am scos o lădiță cu pere, din care i-am invitat să se servească GRATIS”, a scris aceasta.

Familia a lăsat un mesaj pentru șoferi: „Pere gratis. Să vă îndulcească drumul”.

Gestul a fost apreciat de mulți dintre cei care au trecut pe acolo, iar unii au lăsat sume mici de bani în lădiță.

Când Laura s-a întors să strângă lădița, a descoperit că strânsese 62 de lei, bani lăsați de cei care s-au servit cu pere. „Noi ne-am văzut de treabă prin livadă și spre seară, când traficul s-a liniștit, m-am dus să strâng – în lădiță nu mai erau pere, ci bancnote de 1, 5 sau 10 lei.

M-a impresionat maxim, pentru că nu m-am așteptat la așa ceva. Suma de bani depășește cu mult valoarea de piață a perelor, dar reflectă valoarea perceptuală a celor care au oprit și au luat câte o pară. Weekend de vis!”, a concluzionat Laura, mulțumită de reacția celor care au trecut prin zonă.

Sursa foto: Facebook | Laura Tampa

The post O familie din Bran îndulcește așteptarea șoferilor blocați în trafic, cu pere gratis first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.